Zážitkový večer plný vína? Přesně tak může vypadat 3. ročník Primitivo day na Hotelu SKANZEN. Večerem vás provede místní špičkový sommelier a milovník dobrého vína, Mgr. Ivo Kaňovský. Jakožto velký profesionál vinařského světa, pro kterého je víno nejen prací ale také posláním a vášní. Snoubení vína s jídlem si vezme na starost šéfkuchař Tomáš Hauser. Je milovníkem lokálnich surovin ze Slovácka, rád vaří typická česká jídla v moderním podání. Ve spolupráci si pro vás připraví 8 chodové degustační menu s 10 druhy vína Primitivo. Spěchat nikam nemusíte, využijte zvýhodněnou nabídku ubytování a na pokoj to máte jen pár kroků.
A co se vlastně pod odrůdou Primitivo skrývá? Unikátní červené víno, které kvete, zabarvuje hrozny i dozrává velmi brzo. Sklizeň tedy probíhá od půlky srpna nejpozději do poloviny září.
Těšíme se na Vás!